UFC 294 canlı yayını: Makhachev - Volkanovski 2 maçını çevrimiçi nasıl izleriz, maç kartı, başlangıç ​​zamanı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

UFC 294 canlı yayını: Makhachev - Volkanovski 2 maçını çevrimiçi nasıl izleriz, maç kartı, başlangıç ​​zamanı - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
• ABD’de izleyin — ESPN Artı PPV • Birleşik Krallık’ta izleyin — TNT Spor

Şubat ayındaki UFC 284’te ikili, oybirliğiyle alınan puan kararıyla Makhachev’in elini zaferle kaldırmadan önce beş zorlu turda mücadele etti Kayo veya fiyatı 59,95 AU$ olan Foxtel Ana Etkinliği

Avustralya’da, UFC 294’ün ana kartı Pazar günü saat 05:00 AEDT’den itibaren yayında olacak Alexander Volkanovski’ye girin ve 2023’ün şimdiye kadarki tartışmasız en iyi dövüşünün tekrarı

Avustralyalı Alexander ‘Büyük’ ​​Volkanovski, Makhachev’le ilk karşılaşmasında her zamanki tüy sikletinden çıktıktan sonra kendini (ve daha sonra bazılarını) korudu

Charles Oliveira geçen hafta UFC 294 ana karşılaşmasından sakatlanarak çekildiğinde, MMA hayranları Dana White’ın Hafif Sıklet şampiyonu İslam Makhachev için daha da iştah açıcı bir rakip çıkaracağını kesinlikle hayal edemezlerdi 00 civarında başlayacak Rövanş maçı her zaman kapıda olacaktı ama bu kadar çabuk olacağını kim tahmin edebilirdi ki?

Sekiz yıla yayılan galibiyet serisine sahip şampiyon, bir kez daha kemerini korumak için Abu Dhabi’deki Etihad Arena’ya favori olarak girecek Evet lütfen!

UFC 294 canlı yayını, Tarih, Saat, TV Kanalları

► Tarih ve saat: Cumartesi (21 Ekim) ► UFC 294 ana kartı: 14:00 ET / 11:00 PT / 19:00 BST / 05:00 AEDT’de başlar (Ön elemeler saat 10:00’da başlar) ► UFC 294 çevre yolları: Tahminen 16:00 ET / 13:00 PT / 21:00 BST / 07:00 AEDT – ancak daha erken de devam edebilirler

Birleşik Krallık’ta ana kart TSİ 19 Büyük İskender’in sabah saat 7 civarında Octagon’a gitmesini bekliyoruz Avustralyalı bu hafta sonu onlara katılacak mı?

UFC 294 canlı yayınları hakkında bilmeniz gereken her şey:

Bugünün en iyi ESPN+ UFC İzleme Başına Ödeme fırsatları

UFC 294 canlı yayınları: PPV’yi ve bir yıl boyunca ESPN Plus’ı edinin

İhtiyacın olacak ESPN Artı UFC 294 canlı yayınlarını ve yakında çıkacak tüm numaralı UFC PPV’lerini izlemek için hadi bunu gerçekleştirmek için en iyi anlaşma hakkında konuşalım

UFC 294 dövüş kartı

ESPN Plus PPV’de ön hazırlıklar (10:00 ET)

  • Shara Magomedov vs Bruno Silva – Orta Siklet
  • Victoria Dudakova, Jinh Yu Frey’e karşı – Kadınlar Hasır Sıklet
  • Nathaniel Wood vs Muhammad Naimov – Tüy siklet
  • Mike Breeden, Anshul Jubli’ye karşı – Hafif sıklet
  • Abu Azaitar vs Sedriques Dumas – Orta Siklet
  • Javid Basharat vs Victor Henry – horoz sıklet
  • Mohammad Yahya Trevor Peek’e Karşı – Hafif Sıklet
  • Tim Elliott vs Muhammad Mokaev – Flyweight

ESPN Plus PPV’de Ana Kart (14:00 ET)

  • Said Nurmagomedov vs Muin Gafurov – horoz sıklet
  • Ikram Aliskerov vs Warlley Alves – Orta Sıklet
  • Magomed Ankalaev vs Johnny Walker – Hafif Ağır Siklet
  • Kamaru Usman vs Khamzat Chimaev – UFC Orta Sıklet Unvan Eleyicisi
  • Islam Makhachev (ş) vs Alexander Volkanovski – UFC Hafif Sıklet Şampiyonası

Tom’s Guide’dan daha fazlası

Bugünün en iyi ESPN+ UFC İzleme Başına Ödeme fırsatları

Tümü eylem Herhangi bir şüphe varsa, bu, Rus’un, rakibine Octagon’da saklanacak hiçbir yer bırakmayacak çok yönlü bir dövüş sanatçısı olduğunu gösterdi

Kanada’da UFC 294 canlı yayınları nasıl izlenir

Sınırın kuzeyindeki MMA hayranları için ön elemeler TSN’de; UFC 294’ün ana kartı BELL, Rogers ve Shaw gibi çeşitli PPV sağlayıcılarında mevcut Canlı yayında olacak TNT Spor – eski adıyla BT Sport – buradan ulaşabilirsiniz Sky, BT, EE veya Virgin Media veya abone olarak Discovery Plus Premium planı hayranların TNT Sports, Eurosport ve eğlenceye tek bir yerden erişmesine olanak tanıyan, aylık 29,99 £ tutarındaki birleşik sürekli abonelik Daha kilolu adamın kendisine hakim olacağına dair her türlü fikri ortadan kaldıran bu hareket, Volkanovski’nin hemen ardından “eğlenceli” olarak tanımladığı 25 dakika içinde sona erdi

İngiltere ve Avustralya’da UFC 294 nasıl izlenir

UFC 294’ün konumu nedeniyle canlı yayın süreleri Birleşik Krallık ve Down Under’daki normalden farklıdır Sambo ustası tuval üzerinde her zaman bir avuç olacak, ancak Volkanovski’yi ilk seferindeki çarpıcı gücüyle şaşırttı Daha önce bu başarıyı yalnızca Conor McGregor, Daniel Cormier, Amanda Nunes ve Henry Cejudo başarmıştı

Cumartesi günkü maç, hüküm süren Tüy siklet şampiyonuna, farklı sıklet sınıflarında eşzamanlı UFC şampiyonluklarına sahip olan büyüklerin panteonuna katılmak için bir altın fırsat daha veriyor Ön elemelerin veya ana kartların hiçbiri ABD’deki normal ESPN, ABC veya UFC Fight Pass’ta gösterilmiyor

Diğer birçok UFC PPV etkinliğinin aksine, ESPN Plus sizin için biletinizdir 00’da başlayacak ve Makhachev ve Volkanovski TSİ 21 Ön elemelerin saat 10:00 ET / 07:00 PT’de başlaması ve ana kartın ise 14:00 ET / 11:00 PT’de başlaması planlanıyor

Bu sefer Orta Doğu’da düzenlendiğinden başlangıç ​​saatlerinin normalden farklı olduğunu unutmayın

UFC 294 artı bir yıllık ESPN Plus’ı 134,98 $ karşılığında alabilirsiniz, bu da 55 $ tasarruf anlamına gelir (ESPN Plus’ın maliyeti genellikle yıllık 109,99 $ ve UFC PPV’ler şu anda 79,99 $’dır)